Volg Belga News Agency (NL)

Belga News Agency partner van Team Belgium

Persbericht   •   jun 16, 2017 11:48 CEST

Belga News Agency partner van Team Belgium

Belga News Agency is officieel partner Road to Tokyo van het BOIC. De overeenkomst werd vandaag getekend voor de Olympiade 2020. Dat gebeurde in aanwezigheid van Lionel Cox, zilveren medaillewinnaar tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012.

Het aantal Belgen in de Top 8 op de Olympische Spelen beduidend verhogen, dat is de visie van het BOIC. Daar geloven we meer dan ooit in. Met de steun van onze Team Belgium partners kunnen we onze atleten voorbereiden op en uitsturen naar de verschillende Olympische competities. We streven hierbij naar excellentie. Om onze ambities op dit vlak na het succes van Rio 2016 te kunnen waarmaken is de steun en samenwerking met partnerships nodig .

Philippe Vander Putten, CEO van het BOIC : “Team Belgium staat voor de gezamenlijke inspanningen van de atleten, hun coaches, de sportfederaties en –administraties, de supporters en uiteraard ook van de bedrijfswereld. Die vormt de noodzakelijke ondersteuning die onze topatleten nodig hebben om hun droom te verwezenlijken. Wij hebben onze ‘Road to Tokyo’ aangevat en ik ben verheugd dat Belga News Agency zich engageert om samen met ons als partner deze tocht te maken. Ik heet Belga News Agency van harte welkom binnen Team Belgium.”

Patrick Lacroix, CEO van Belga News Agency: “Samen met de andere partners zet Belga News Agency graag zijn schouders onder Team Belgium, we willen een drijvende kracht zijn op zijn Road to Tokyo. We kijken nu al uit naar onze samenwerking. “

Over het BOIC : Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) is één van de 206 Nationale Olympische Comités wereldwijd. Het BOIC wil het beeld van “een succesvol land” tonen door het aantal Belgische atleten in de wereldtop (Top 8) op de Olympische Spelen aanzienlijk te verhogen, in nauwe samenwerking met de Vlaamse Gemeenschap, de Fédération Wallonie-Bruxelles en de Duitstalige Gemeenschap. Het BOIC selecteert de atleten van Team Belgium voor de Olympische Spelen en tal van andere internationale competities. Het ondersteunt ook 81 nationale sportfederaties, de leden van het BOIC, in hun activiteiten. Deze sportfederaties vertegenwoordigen zo’n 30.000 Belgische sportclubs en meer dan 2 miljoen sportbeoefenaars in clubverband. Meer info over het BOIC vind je op www.teambelgium.be.

Over Belga News Agency : Belga is de Belgische hoofdleverancier van actualiteit aan de media, en brengt 24 uur per dag, 7 dagen per week, snel, betrouwbaar en kwalitatief nieuws uit binnen- en buitenland. Belga biedt ook een crossmediaal pakket van diensten aan aan overheidsinstellingen, bedrijven en organisaties om communicatieprofessionals in staat te stellen hun communicatiedoelstellingen optimaal te realiseren.

For more information:

BOIC

Luc Rampaer
Communication Manager
+32 (0) 476 95 11 51
l.rampaer@olympic.be

Belga News Agency

Olivier Delbrouck
Chief Operating Officer
+32 (0) 498 57 26 59

ode@belga.be

Opmerkingen (0)

Opmerking toevoegen

Opmerking

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.